Så er det endelig weekend, og det betyder hygge på sofaen med en god film. Men kender du også det, at det kan være hamrende svært at finde den helt perfekte film? Tit leder og leder man efter noget, som virker spændende. Nogle gange kan det føles som om, at man har brugt en hel aften på at lede Netflix igennem efter en film, som man finder bare en smule interessant. Det er en skam. Så var den hyggelig aften ligesom gået. Hvis du også gerne vil undgå at scrolle diverse streamingtjenester igennem om aftenen og nærmest gå i panik, fordi du ikke lige har fundet den rette film, så læs med her og find ud af, hvordan du kan finde den perfekte film til din filmaften uden stress.

Er du vild med film om Amerika fra gamle dage?

USA har sin charme, og det samme har film om USA. Især hvis de handler om USA fra de gode, gamle dage. Filmen The United States vs. Billie Holiday handler præcis om USA fra før i tiden, og via linket kan du også finde ud af, hvor filmen faktisk er optaget. Hvis du ikke lige kender denne film, så gå ind og læs anmeldelser om den lige her og læs mere om, hvad filmen egentlig handler om. 

Er du en ægte romantiker?

Hvis du også er en ægte romantiker, så går du helt sikkert ikke galt i byen ved at vælge en romantisk komedie. De er altid sjove og underholdende, og de kræver ikke så meget at sætte sig ind i, da de ofte er let tilgængelige og nemme at forstå. Hvis denne genre slet ikke er dig, burde du hellere prøve med noget hård action. Det er helt i den anden boldgade men kan altså også noget på en grå fredag aften. Så hvad enten du er til bløde komedier eller hårde action film, så skal der nok være en film, som fanger dig og din opmærksomhed. Det er bare med at komme i gang med at lede.

Find en film, som interesserer dig

Det giver selvfølgelig god mening, at du finder en film, som rent faktisk interesserer dig. Men hvordan ved man lige, hvilke film det er, som interesserer en? Du kunne eventuelt gå efter film, som havde noget at gøre med de ting, som du allerede synes er spændende. Måske går du meget op i drømme og drømmesymboler, og der findes med garanti en film, som handler om disse emner. Det kan være, at du er sportstypen og derfor ville se en film, som handler om fodbold eller om en anden fed sport. Der findes så mange sportsfilm, så det svære bliver næsten at vælge, hvilken slags sport, du gerne vil se en film om.

Er du til fantasi eller virkelighed?

Måske er er det meget godt at gøre op med sig selv på forhånd, om man er til fantasi eller til virkelighed, når det kommer til at skulle vælge film til en filmaften. Begge genrer kan noget forskelligt. En fantasifilm med en opdigtet verden kan være enormt spændende at blive opslugt af. Det kan nærmest virke helt tryllebindende at blive suget ind i en sådan film. Men det kan være, at du har lidt svært ved at lege med på præmissen. Hvis du sidder og ikke rigtigt kan blive fanget af den opdigtede verden, så kunne det være, at du skulle prøve at se en film, som handler om virkelige ting. Du kunne med fordel sætte en film på, som er baseret på virkelige hændelser. Det vil med garanti vække interesse hos dig.