Verdenen – eller junglen om man vil – af skønhedsprodukter kan være svær at finde rundt i. Branchen udvikler sig hele tiden; både i form af nye produkter og fokusområder, og også i form af nye brands, der kommer til. Det kan synes næsten umuligt at danne sig et overblik over de forskellige produkter, der findes, og netop derfor får du her en liste med fire skønhedsprodukter, som en hver kvinde bør eje. Læs blot med her, så slipper du for selv at skulle navigere rundt i skønhedsjunglen.

Læbepleje

Indenfor skønhedsbranchen er det i øjeblikket læber, der er på alles… ja, læber. Og selv om der viser sig en tendens til, at flere og flere får lavet kirurgiske indgreb, så er det vigtigt at påpege, at det intet har med læbepleje at gøre. Læbeplejer går – som navnet antyder – ud på at pleje dine læber, og med den rette læbepleje kan du både nære og pleje dine læber, og samtidig opnå det look, du ønsker. Er læbeplejeprodukter ikke allerede i tasken, så bør de være nummer et på din liste over nye skønhedsprodukter!

Soft Conditioner til håret

Næste produkt på listen er en Soft Conditioner til dit hår. Og har du først én gang oplevet udtørret og livløst hår, forstår du hvorfor! Her kan en god Soft Conditioner virke som dit hemmelige våben. Den går nemlig ind og giver nyt liv til dit hår – vel at mærke uden, at håret bliver helt fedtet ind, som andre produkter ellers kan have en tendens til at gøre. I stedet efterlader denne balsam dit hår glansfuldt og blødt som silke.

Ansigtscreme

Du har formentligt allerede en ansigtscreme – eller flere – til at stå på hylden. Men har du den rette? En ansigtscreme er ikke længere ”blot” en ansigtscreme, og i dag kan det godt betale sig at holde øje med de forskellige funktioner, en ansigtscreme kan have. Du kan f.eks. vælge en ansigtscreme, der ikke blot plejer din ansigtshud, men samtidig beskytter mod solen.

Body Oil

Det samme kan i høj grad siges om body oils, der efterhånden findes i et hav af forskellige varianter. Hver har de deres egen funktion, men en, der for alvor skiller sig ud, er Golden Kiss Body Oil, der indeholder naturligt guldglimmer! Det lyder måske en anelse sært, men denne olie fungerer faktisk fremragende til at fremhæve forskelle dele af din krop. Derudover kan den også bruges som almindelig highlighter, og med sin naturlige glød kan vi kun anbefale dig at prøve den, hvis ikke du allerede har gjort det!