Terapiformer

Soultransformation er målrettet mod at ændre og styrke dit sjæleliv. Nogle gange handler det om at skabe plads til nye værdier og approaches. Andre gange handler det om at fjerne mentale forhindringer som uhensigtsmæssige vaner, traumatiske minder eller noget helt andet.

Der kan være mange måder at håndtere dette på, men generelt så går det under betegnelsen terapi. Nogle gange er der brug for en anden terapeut, men langt de fleste udøver terapi dagligt på dem selv, selvom de måske ikke direkte kalder det terapi.

Her på siden vil du kunne finde information om forskellige professionaliserede terapiformer.

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en terapiform, hvor hypnosen anvendes som terapeutisk redskab. Det kan være mange forskellige steder, at hypnoterapi er en effektiv metode til at få ændret adfærd og fjernet mentale forhindringer. De fleste ved, at en af de steder hvor man kan bruge hypnoterapi er ved rygestop. Det er faktisk et meget godt eksempel, da hypnoterapien netop kan bruges til at ændre hårde vaner, som ellers er meget svært at ændre ved. Men hypnoterapi kan mere end at være en hjælper ved rygestop. Her kan du læse mere om, hvad hypnoterapi er og hvordan du kan bruge den til at hjælpe dig at slippe af med vaner!

Særlig god ved: Denne terapiform er særlig god til at hjælpe med at håndtere uhensigtsmæssige vaner og adfærd. Det er også en metode, der kan hjælpe med at genhuske glemte minder og til tider traumer, der stadig blokerer i dit daglige virke!

Familieopstilling

Familieopstilling hvor du hjælpes med at kigge nærmere på din families historier og de relationer, der er i din familie. Rigtig ofte opstår der konflikter i familier, som mest af alt skyldes misforståelser af hinandens intentioner. Igennem en familieopstilling eller systemisk opstilling som det også kaldes, der vil der kunne klarlægges intentioner og værdier igennem familiens fortælling og historie.

Særlig god ved: Denne terapiform er særligt god til at løse op og skabe klarhed ved problemer eller konflikter i familien.

Naturterapi

Med naturterapi tager terapeuten dig med ud i naturen, hvor den terapeutiske proces typisk inddrager sansninger i refleksioner, samvær, samtaler og refleksioner. Naturassisteret terapi kan virke som en alternativ setting, der kan fjerne negative selvrefleksive barrierer, der for nogle personer vil herske i mere kliniske miljøer.

Særlig god ved: Naturterapi er særligt god hvor normale behandlerrum kan virke stressende i sig selv. Eksempler på behandling med ADHD patienter, PTSD og børn har vist sig særligt effektive i forbindelse med naturterapi.