En god nats søvn er det vigtigste, du kan give dig selv, din krop og dit velvære. Og får at det skal lykkes, har du brug for en god seng, så du kan få det meste ud af din nattesøvn. Senge kan være både billige og dyre, men. hvis du leder efter et rigtig godt sted at sove, kan det være en idé at lede efter senge på afbetaling.

Det er ikke altid, økonomien lige er klar til en større investering, og hvis du ellers har styr på din privatøkonomi, kan senge på afbetaling være en rigtig god løsning for dig. Der er ingen grund til at udskyde den gode søvn.

Hvad er god søvn?

Vi bruger mellem 6 og 9 timer i sengen hver eneste dag. De fleste mennesker sover lige omkring 8 timer, og det er også det, vi har brug for, før kroppen kan blive ordentligt udhvilet. Hvis vi ganger de 8 timer ud på et helt liv, svarer det til, at du bruger omkring 30 år i din seng. Når man sætter det sådan op, kan det være svært at argumentere imod, at en god seng er en god investering for alle.

Når du sover om aftenen gennemgår du fire søvnfaser. Men du er gennemgår hver enkelt fase flere gange i et loop. Alle søvnens faser er vigtige for, at du får det meste ud af din søvn. Særligt vigtig er den dybe søvn, som er søvnens tredje fase. Det er her, din hjerne genoplader og heler sig selv. Derfor er det afgørende, at din dybe søvn er god. En urolig og ubehagelig søvn kan forhindre dig i at nå den dybe søvn, og dermed forhindre dig i at få de helbredende kvaliteter, der er ved søvnen.

En dårlig nattesøvn påvirker hele dit liv og hele din hverdag. Det er dårlig søvn, der gør, at du føler dig træt, umotiveret og måske doven i løbet af dagen. Meget af dit overskud kommer fra en god nattesøvn, så det er altafgørende, at du har et godt sted at sove.

Vi har et stort og bredt udvalg af kvalitetssenge, og mange af de senge kan du købe på afbetaling, hvis du ikke har pengene til den store investering lige nu. Husk at overveje din privatøkonomi grundigt, før du køber på afbetaling, men når du er klar til det, er vi klar til at rådgive dig til den bedste seng for dig og din søvn.