En brystforstørrende operation, også kaldet for en BFO, bliver en mere og mere normal og udbredt ting at få udført. Og har du ikke økonomien til det her og nu, så er der også en løsning på denne udfordring.

En brystforstørrende operation

At få foretaget en brystforstørrende operation er et kirurgisk indgreb med formålet om at forøge størrelsen på en kvindes barm. Der kan dog være forskellige årsager til at få foretaget en sådan operation. Mange yngre kvinder ønsker større bryster, mens mange ældre kvinder blot ønsker at få genskabt fylde i brysterne. Dette kan evt. også være efter en graviditet og en længer periode med amning. Operation kan typisk laves som silikoneimplantater eller med eget fedt.

Fedt eller silikone?

Der er forskellige fordele og ulemper du skal tage hensyn til, når du skal vurdere om du vil have lave din BFO med dit eget fedt eller med silokone. At får det gjort med eget fedt er en relativ ny løsning. Den store fordel er at du undgår kunstige implantater i kroppen og du vil ikke få nogen bivirkninger af operationen. Til gengæld vil du miste noget af det transplanterede fedt, der ofte hentes med en kanyle fra maven med tiden. Ønsker du silikoneimplantater får du et fremmed legeme i din krop. Men du kan så også få lavet et bryst, der bliver lige præcist som du ønsker det.

Sted med stor erfaring

Søger du efter et sted at få lavet en BFO er det oplagt at søge mod Roskilde Privathospital. Der har de mere end 25 års erfaring på området. Dette gælder både for operationer med patientens eget fedt, men også silikoneimplantater. Det er altid de nyeste metoder, der anvendes på Roskilde Privathospital, når det omhandler brystforstørrende operationer.

Et behandlingsforløb

Du skal naturligvis gennemgå et behandlingsforløb for at få lavet BFO på eksempelvis Roskilde Privathospital. Det hele starter med en indledende konsultation, hvor ønsker for operationen skal beskrives og spørgsmål evt. skal afklares. Konsultationen skal foreberede operationen på bedst mulige vis. Efter operationen kan der opstå visse bivirkninger som ømhed, smerter og måske følelsesløshed. Dette er en helt ting, og så længe du passer på og holder dig i ro, kan du ret hurtigt vende tilbage til din normale hverdag. Det er forholdsvis ukompliceret at gennemgå en BFO, så det er ihvertfald ikke dette, der skal holde dig tilbage.