Mange danskere har et kæledyr, som de elsker højt. Fra tid til anden kan det dog være svært at elske et væsen, man ikke har mulighed for at kommunikere med. Din hund forstår ikke nødvendigvis, hvorfor du er nødt til at være væk i hverdagen, eller hvorfor du ikke kan gå en tur lige nu. Omvendt forstår du ikke, hvorfor din hest er bange for at springe, eller hvorfor den ikke bare kan gøre, som der bliver sagt.

Den slags er der heldigvis en løsning for. Ligesom der findes visse mennesker, der er særligt sensitive overfor universet eller andre mennesker, findes der nemlig også mennesker, der forstår dyr og særligt heste på et helt andet niveau end de fleste. Et af de mennesker er Ditte Young.

Få hjælp til at forstå din hest

Ditte Young har således mange års erfaringer med at hjælpe særligt hesteejere til bedre at forstå deres dyr og ven. Det særlige bånd, der kan opstå mellem dyr og menneske er nemlig særligt vigtigt med en hest, hvad end I tager til konkurrencer, eller du bare nyder at ride. Hver gang du sætter dig op på den store hest, lægger du nemlig i en eller anden udstrækning dit liv i hestens metaforiske hænder. På samme måde er hestens sikkerhed dit ansvar, når I skal øve nye spring.

Du kan derfor med fordel få Ditte Young til at snakke med dig om din hest, hvis bare du gerne vil have en bedre forbindelse til hesten. Alternativt kender Ditte Young dog også til mange af de udfordringer, som rytter og hest kan stå over for. Det kan være alt fra hestens uvilje ved at springe til frygt for noget så simpelt som en presenning.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de problemer, kan du også nyde meget godt af hjælp fra Ditte Young. Ditte Young behøver dog ikke nødvendigvis at komme fysisk forbi og oprette en telepatisk forbindelse til hesten for at hjælpe. Hun har nemlig også oprettet et væld af kurser i forhold til specifikke problemstillinger, der kan hjælpe dig til at forstå din hest og hjælpe den igennem eventuelle problemer.

Ikke kun for heste

Ditte Youngs evner kan dog, som nævnt tidligere, ikke kun gavne hesteejere. Hvis du, som mange andre danskere, ejer en hund, har du sikkert også oplevet knas i forholdet mellem dyr og menneske. Er det tilfældet, kan du med garanti også nyde godt af at få Ditte Young forbi.

Selv om hunde ikke ligefrem taler, lige meget hvem der lytter, kan Ditte Young nemlig opfange deres energi og kommunikere på den måde. Det vil sige, at hun kan viderekommunikere alt lige fra eventuelle skader til dens opfattelse af både sig selv og dig.

Det kan være vigtig information, hvis man virkelig ønsker at opbygge en god relation til menneskets bedste ven. Hvis hunden ikke altid reagerer på dine kommandoer, behøver det nemlig ikke være fordi den er hverken doven eller døv. Det kan også være fordi, du ikke har sat dig i respekt over for dyret, og det kan være værd at vide.