Har du det godt? Et spørgsmål, som det kan være betryggende at få stillet af familie og venner. Men det er faktisk også vigtigt, at du husker at spørge dig selv med jævne mellemrum: Har jeg det godt? Du kender sikkert behovet for sund kost og regelmæssig motion for at vedligeholde en velfungerende krop. Du må dog ikke glemme, at sundhed også omfatter dit mentale helbred. Du skal have det godt både indvendigt og udvendigt.

Det er forskelligt, hvad vi har brug for for at kunne svare ja til ovenstående spørgsmål, vi er jo ikke ens. Hvad der bidrager til et samlet velvære for hele dit legeme, er måske ikke det samme, som din ven eller veninde har brug for.

Når der skal noget ekstra til

Din læge kan hjælpe med rigtig mange problemer, både fysisk og mentalt, og ofte kan vedkommende henvise til andre specialister, hvis det er det, der skal til. Nogle gange kræver det måske også noget ekstra, for at din trivsel kommer tilbage i balance. Her kan for eksempel Thinna Svana, Registreret Alternativ Behandler være en mulighed.

For mange af os hænger det personlige velvære nogle gange sammen med, hvordan vi plejer vores ydre. En ny frisure eller en luksuriøs skønhedsbehandling kan være en dejlig forkælelse, der gør dig i bedre humør. Læs mere her, hvis det frister dig.

Vær ikke bange for at ændre livsstil

For at få det bedre efter sygdom, depression, stress og meget andet, kan det føles nødvendigt med en livsstilsændring. Det er heldigvis ikke så farligt, som det kan lyde. Ofte drejer det sig blot om nogle vaner, der skal ændres. Måske en ændring i din kost, eller en anden type motion? Nogle vaner er sværere at udskifte end andre, men typisk er resultatet indsatsen værd. Forandring fryder, som man siger, så vær ikke bange for at prøve.