En personlig coach kan finde og løse op for det, som du føler, holder dig tilbage eller forhindrer, at du kan opnå dit fulde potentiale. For tit er det småting og ganske små ændringer i din måde at tænke på, som kan fjerne f.eks. usikkerhed, manglende selvtillid eller din frygt mod alt lige fra edderkopper og til at tale for store forsamlinger. Læs med her, og find ud af, hvorfor også du har brug for en personlig coach.

Føler du, at der er noget, som holder dig tilbage. Eller oplever du tit, at du ender med det samme, utilfredsstillende resultat i bestemte situationer, uden at kunne sætte en finger på, hvad det er, du har gjort galt.

Eller går du, og tænker over, hvad det er for en grundlæggende fejl, du foretager, siden du ikke kan få den succes eller opnå det store mål, som du drømmer om. Eller er der ting, du er nødt til at gøre i din hverdag, som du er vildt bange for at kaste dig ud i – eller ligefrem er panisk angst for.

Så har du brug for en personlig coach.

Hvordan vælger du en personlig coach

En personlig coach råder over en meget stor værktøjskasse, som gør det muligt at løse stort set alle former for personlige problemer eller begrænsninger, som forhindrer dig i at opnå det, du drømmer om.

Det er dog langt fra alt, en personlig coach kan hjælpe med. Dels fordi de fleste personlige coaches specialiserer sig i forskellige problemstillinger, og dels fordi det også kræver, at der er god kemi mellem coach og den, der bliver coachet.

Derfor er det vigtigt, at den personlige coach du overvejer, tilbyder at tage en gratis og uforpligtende samtale med dig over telefonen, inden I går i gang med jeres coachingforløb.

I løbet af samtalen kan coachen vurdere, om han eller hun kan tilbyde hjælp til det, som du har brug for. Tilsvarende får du også mulighed for at vurdere, om coachen har det, som du søger. Og I kan begge finde ud af, om kemien mellem jer er i orden.

Tryghed og fortrolighed skal være i orden

Dernæst er det vigtigt, at jeres samtaler og coachingsessioner foregår under trygge former. Hvad der er trygt for dig, afhænger meget af, hvad der giver dig tryghed.

Er det vigtigt, at jeres samtaler foregår et sted, hvor ingen kan høre, hvad I taler om, kan personligt fremmøde hos coachen være en god ide.

Er du ikke interesseret i at skilte med, at du har en coach, kan det også være, at en telefon- eller Zoom-session er løsningen. Eller at I mødes, og går en tur, mens I taler tingene igennem.

Endelig er der fortroligheden. Her skal du være 100 % sikker på, at det du og din coach taler om, ikke kommer videre til andre. Ellers kan det være svært at åbne op for og afsløre dine dybeste tanker overfor et vildt fremmet menneske.

Prøv personlig coaching og mærk forskellen

Når du først har fundet en personlig coach, som du svinger med, og som forstår dig, og giver dig de rette værktøjer, er der næsten ingen grænser for, hvad de kan hjælpe dig med.

Tænk, hvor fedt det bliver, ikke længere at være begrænset af noget! Så kan du opnå det, du altid har drømt om, og få et perfekt liv.