Småt er godt, særligt når det gælder priserne på boliger for tiden. Men småt kan også betyde mangel på opbevaringsplads og for mange møbler på for lidt plads. Men vidste du, at små ændringer i hjemmet, som for eksempel tv ophæng i stedet for tv-bord, kan gøre en verden til forskel? Læs med her.

Udnyt væggene i stedet for gulvet

For mange tunge møbler på gulvet giver dig følelsen af at du skal sno dig rundt i hjemmet. Derfor er det en god idé at udskifte møblerne med hylder og andre ting du kan hænge på væggene. Her er det for eksempel genialt med tv ophæng i stedet for et tv-bord som egentlig bare fylder. Du skal her bruge et vægbeslag, altså nærmere betegnet et tv beslag til at hænge på væggen, og så er du allerede halvvejs. Tv ophæng er ikke den mest komplicerede proces i verden, men spørg alligevel til råds når du køber dit tv beslag i dit lokale byggemarked. Der er nemlig forskel på vægge, og du skal jo gerne sikre dig, at dit tv ophæng projekt lykkes!

Prioritér

Flytter du til noget mindre, kommer du unægteligt til at give afkald på noget. Men du lærer samtidig også at prioritere. Måske det kæmpe spisebord alligevel ikke blev brugt helt nok? Eller er det virkelig nødvendigt at have en trelænget sofa, når I oftest kun er to i den?

Man kan lære meget af at flytte på mindre plads, men sortering og prioritering er noget af det vigtigste. Nød lærer nøgen beboer at sortere, som man siger. Du kan selvfølgelig ikke tvinge dit hjem større med et tv beslag og lidt sortering, men du kan ændre på så mange ting, at det kommer til at føles hjemligt og rummeligt nok, ligemeget hvad.