Oplever man, at fysiske gener eller skavanker har en hæmmende effekt på dagligdagen, er langt de fleste danskere rigtig gode til at få taget affære og kontaktet en professionel behandler, der kan vejlede og tilbyde en effektiv behandling for de pågældende symptomer.

I dag finder man dog mange forskellige former for behandling, der blandt andet inkluderer fysioterapi, osteopati, kranio sakral terapi og mange andre.

Alle behandlingsformer kan naturligvis noget forskelligt; for nogle kan de være med til at give forudsætningerne for en symptomfri hverdag, mens de for andre kan være et supplement til den lægelige behandling eksempelvis med medicin.

I denne artikel skal vi kigge nærmere på, hvilken behandlingsform der kan være gavnlig for hele familien.

Når det kommer til en hel familie bestående af medlemmer i alle aldre, giver det nemlig sig selv, at der her kan være tale om mange forskellige tilstande, der kan kræve forskellige behandlingstilgange.

Er man som familie bosat i hovedstadsområdet og henvender sig til en osteopat i Amager, vil man dog opleve, at det her vil være plads til et stort spektrum af tilstande, der her kan blive behandlet effektivt.

Derfor henvender osteopati i Amager sig til hele familien

Osteopati er en behandlingsform, der i høj grad henvender sig til alle familiemedlemmer, om det så måtte være ældre, unge eller babyer, da den med sit helhedsorienteret perspektiv kan sikre en effektiv behandling for alle aldre.

Osteopati vil nemlig ikke udelukkende symptombehandle, som det er tilfældet med andre behandlingsformer, men vil i stedet undersøge hele kroppen for potentielle områder, der har en negativ indvirkning på de gener, den enkelte patient oplever.

Vores anatomi kan nemlig anskues som et stort system, der er sat sammen af dele på kryds og tværs af hinanden.

Derfor er det naturligt at undersøge, hvorledes disse dele har en aktiv rolle i hinandens velbefindende.

Opstår der dermed gener ét sted på kroppen, kan de omkringliggende områder på kroppen altså sagtens have en direkte forbindelse til generne og kræver dermed også korrigering og behandling.

Alt dette kan osteopati i Amager tilbyde og på denne måde sikre og vedligeholde kroppens egne selvhelende mekanismer.

Almindelige tilstande der kan behandles

Blandt de mange forskellige tilstande, som en osteopat kan behandle, finder man eksempelvis effektiv behandling for:

  • Mavesmerter og irritabel tyktarm
  • Rygsmerter og piskesmæld
  • Baby refluks og kolik
  • Slidgigt og hoftesmerter

Ovenstående er blot et udsnit af de tilgængelige behandlinger hos en osteopat, der alle henvender sig til forskellige aldersgrupper i familien.

I en osteopatisk behandling vil man kunne forvente et højt fagligt niveau på baggrund af den uddannelsesmæssige sammensætning, som alle autoriserede osteopater skal have gennemført.

Der er nemlig krav om, at alle, der ønsker at tage en osteopatisk deltidsuddannelse, også har en fysioterapeutisk eller lægelig baggrund med sig.

På denne måde sikrer man sig, at alle osteopater har forudsætningen for at kombinere og anvende deres viden på den bedst mulige måde, der sikrer så effektive behandlinger som muligt.

Hvis du og din familie leder efter en behandlingsform, der kan komme jer alle til gode, vil osteopati bestemt være en mulighed, der er værd at overveje.