Måske kender du det, at du træder ind i et hjem, hvor du instinktivt føler dig godt tilpas og hjemme. Der føles rart, trygt og hyggeligt og det er svært at sætte en finger på, hvad der skaber denne stemning. Er det “bare” lænestolen, der er fundet på et loppemarked? Eller er det alle møblerne, der er genbrugsmøbler og emmer af ånd? Det kan helt sikkert være en stor del af forklaringen, men det er ofte de små udvalgte nips og pyntegenstande, der skaber den fuldendte finish og følelse af et personligt hjem. I denne artikel vil vi derfor se nærmere på, hvordan du skaber et personligt hjem med håndlavet interiør, der giver en rar og hjemlig følelse. Læs med her.

Smukke smykkeskåle

Har du en masse smykker som øreringe, fingerringe og halskæder, der bliver puttet ned i skuffen eller bare ligger rundt omkring på kommoden og natbordet? Ja, så er der en ide i at få en smuk håndlavet smykkeskål i fint terrazo look, som du kan opbevare dine smykker i. På denne måde er de også samlet et sted og du behøver ikke at lede efter dem på en travl morgen, hvor skal hurtigt ud af døren. Hav skålen i soveværelset eller i entreen, hvor du også kan prøve smykkerne foran spejlet og se, om de matcher dit øvrige outfit.

Smukke dekorationsbakker

Med en dekorationsbakke i fin hvid farve med terrazo mønster, kan du lægge alle dine yndlingsnips i bakken. Det kan være flotte krystaller, sten fundet på stranden eller smykker. Du kan også bruge bakken i badeværelset til dine yndlingsbadeprodukter såsom skrub, shampoo og balsam og skabe en spa stemning på badeværelset. Læg eventuelt duftblomster i dekorationsbakken eller stil en diffuser med duftolie, der giver rummet en skøn duft af spa og velvære. Venter du gæster kan du også lægge frugt eller snacks i bakken og stille den midt på middagsbordet som invitation til at hapse løs.

Dekorative planter i smukke urtepotteskjulere

Grønne planter og smukke blomster pynter altid i ethvert hjem og giver et personligt præg. Her kan du sætte grønne planter ned i de skønne urtepotteskjulere, der har fine nuancer som hvid og grå og med terrazo look. Det giver planten et fint helhedslook, når den er sat ned i skjuler. Sæt gerne flere planter sammen, hvor du leger med farverne på urtepotteskjulerne og skaber et smukt samspil mellem dem. De fine og sarte farver gør også, at de ikke dominerer rummet, men flere sætter en skjult personlig stemning i rummet.

Dekorationsbakker med marmorlook til køkkenet

Har du olie og eddike samt krydderier på køkkenbordet, der tager meget plads og roder lidt, kan du sætte dem på en flot dekorationsbakke, der har marmorlook. Det ser eksklusivt ud og bakkerne fås i flere forskellige skønne farver, hvor du kan vælge den farve, der ellers matcher dit køkkens stil. Der er både blå og grønne farver og mere nedtonede i hvid og grå, som du kan vælge imellem og det får tankerne hen på sydlige himmelstrøg.