Hvis du lider af et traume, er det vigtigt, at du søger professionel hjælp. Selvom terapiformer som naturterapi og hypnoterapi kan være en stor hjælp for dig, kan læger og psykologer behandle dig på en anden måde, så du hurtigere kommer af med dit traume. Du bør dog stadig fortsætte med naturterapi og hypnoterapi, hvis det gør dig gladere.

Terapi som naturterapi og hypnoterapi kan hjælpe dig i rigtig mange tilfælde i forhold til at blive klogere på dig selv. Hvad der er sket i din fortid, og hvad du gerne vil i din fremtid. De kan derfor være en god støtte og vejledning i det daglige.

Spiritualitet er godt, men nogle gange skal der læger til

Hvis der er noget alvorligt galt med dig, som hvis du lider af et traume, er det dog vigtigt, at du sørger for at få hjælp af læger og psykologer. De kan give dig en anden form for hjælp, så du kan få bearbejdet dit traume. Dermed ikke sagt, at du skal droppe de andre former for terapi, hvis du har glæde af dem.

En læge og en psykolog kan dog sætte ind på nogle andre måder over for et traume. De kan se på alle aspekter af det. For eksempel kan lægen hjælpe dig med de fysiske konsekvenser af traumet som søvnløshed, mens psykologen kan hjælpe dig med at bearbejde de psykiske aspekter ved det.

Kom hurtigt i traumebehandling i København

Når du lider af et traume, er det vigtigt, at du har mulighed for hurtigt at komme i behandling. Måske er du interesseret i alternative behandlingsformer som naturterapi og hypnoterapi, fordi du har mulighed for at komme til i en fart. Der findes dog heldigvis også steder, hvor de behandler traumer, hvor du hurtigt kan komme til.

Et af de steder er på Traumeklinikken i København. De sørger for at holde deres venteliste kort. Det betyder du maksimalt skal vente i tre uger på at komme til. Det kommer til at være meget vigtigt for behandlingen af dit traume. Læs mere her.

Der er altså ingen grund til ikke at få professionel behandling for dit traume. Når du så hurtigt kan komme til, kan du hurtigere komme tilbage til at få et normalt liv igen. Har du fundet en anden terapiform, der også giver dig glæde, skal du dog selvfølgelig bare fortsætte med den også.