Den grønne belægning af alger er ikke kun grim at se på. Det kan nemlig også have konsekvenser for bygninger, hvis tag, facade eller mure er ramt af alger. Fliser eller gangstier kan blive glatte af de smattede alger, hvilket kan gøre det svært at gå på de ellers dertil indrettede områder.

Har du alger, er der heldigvis råd for sagen. Du kan nemlig få professionel hjælp til algerens.

Hvorfor kommer algerne?

Alger er en helt naturlig del af plantelivet, men derfor kan de stadig være generende, hvis de dukker op på overflader. For at passe bedst på naturen bør man ikke anvende kemi til algerens, men derimod få professionel hjælp fra firmaer som Glad Rens.

Glad Rens anvender kun godkendte produkter til formålet, så du ikke risikerer at ødelægge naturen omkring dit hjem. I stedet kan du få glæde af en sikker algebehandling, der fjerner algerne effektivt, men skånsomt.

Hvad kan behandles med algerens?

Da de fleste overflader, der har de rette betingelser, kan få alger, er der stort set heller ikke grænser for, hvad der kan behandles med algerens.

Nogle af de mest almindelige ting, der kan kræve en algebehandling, er facader, husmure og tage. Også fliser, terrasser, altaner og lignende kan blive grønne af alger og kræve en behandling. Derudover kan skilte, køretøjer og lignende også blive ramt og kræve en rens.

Tegn et abonnement på algebehandling

Hvis du ofte har problemer med alger og brug for algerens, kan du tegne et smart abonnement hos Glad Rens. På den måde er du sikker på, at problemet bliver håndteret korrekt og rettidigt, så algerne ikke får overtaget igen. Du skal derfor ikke huske at få bestilt tid, for Glas Rens rykker ud og klarer opgaven for dig, når du har algerens på abonnement.